2009-09-02
今日9/1同女朋友兩個黎呢度唱k,原本見佢ok 平,對d野食無乜期望,但估唔到d 野食好好食!!叫左兩個餐:焗豬扒飯 ($35) : 出奇地好食!! 重點在於d 芝士用得好,夠靚夠香,新鮮焗出黎,d 飯都係炒飯。塊豬扒不過不失。整體黎講係一個好食既焗豬扒飯。西檸牛仔骨 ($39) : 夠扺+ 牛仔骨夠靚! 雖然檸味唔係好強烈,但係d 牛仔骨就食得出係靚既,而且煮得岩岩好,夠嫩,食落一d都唔un。而且$39有成9塊牛仔骨,佢真係當係酒樓咁一碟小菜咁上比你其實我同女朋友一試就覺得好好食,即刻連k都唔唱就掛住開餐。好多時唱k都係掛住唱k, 跟住攤凍哂d野食浪費左,不過今次真係唔忍心,即刻食跟餐送一杯野飲 + 學生證又送一杯 + 有白湯and 中湯任飲 ( 兩款都好味! 不比餐廳差) 仲要唱左3個半鐘! $37 向尖咀要食個好既餐都難啦! 佢呢個價真係扺到爛呢間係我去咁多間k 鋪最滿意既一間, 必定會再黎!
叫左兩個餐:
呢間係我去咁多間k 鋪最滿意既一間, 必定會再黎!