2020-03-26 581 瀏覽
係Office 附近,放飯時間都唔算多人,可能因為價錢唔算太親民,一個set lunch都要過百起跳,Anyway 入店之前見到門面都預左。同同事一齊叫左佢個菠蘿牛肉配薯條,同埋香煎海鱸魚柳配煙肉焗帶子及薯蓉。個Burger 係幾大份既,肉質都可以,唔會話死實實,薯條灑左啲粉落去,食到最後都唔會話淋晒。但係個魚就麻麻啦,明明魚柳啲肉都「鞋」,而且冇乜味,可能係個煙肉帶子搶晒啲味啦。成個lunch最恐怖既係同事個碟魚有條頭髮,同個侍應講,想佢換過碟啦,點知佢好似聽唔到咁,就咁幫我地拎走個帶子殼就算,再拎番同一碟魚俾我地,真係完全黑人問號。佢個lunch set 仲包埋個沙律同甜品,個沙律就不過不失啦,但個甜品就甜過頭啦,白朱古力真係not my cup of tea

菠蘿牛肉配薯條

香煎海鱸魚柳配煙肉焗帶子及薯蓉