服務差 老闆娘阿豬媽係間餐廳嘅敗筆 做生意唔係咁做嘅終於見識到 原來啲差評係真㗎 !我其實已經黎過好多次,因為公司附近又近 lunch dinner 間唔中都會嚟其實都有少少懨懨地 (餐牌十年如一日 無新意)但經過今日我以後唔會再嚟!!😠首先 落單嘅時候 滿頭白髮嘅老闆娘係咁催你 啱啱坐低就不停 sell 你點啲貴嘅餸 ,醬油蟹 韓牛 韓豬 。。。。叫你點貴嘅套餐以前都會點嘅 但其實好一般,韓牛 韓豬 無乜豬味 ,牛肉有筋。。。。今日兩個人食 又唔係好肚餓,我本身係唔食醬油蟹,又無點燒肉 叫了個鍋和蒸蛋 ,個老闆娘即刻黑面 !然後小菜以往都係食完可以refill 我地都唔係全部小菜食晒 只係薯仔嗰碟小菜食完想refill 老闆娘竟然話每碟加$10如果我第一次嚟,可能會以為真講真我都冇乜食過邊間韓國餐廳前菜係要加錢refill,我七年前開始黎呢度都係免費refill 平日lunch time 食呢度一百蚊都唔洗嘅set 都唔使加錢竟然今晚同我講要加錢?我即刻問佢幾時開始要加錢㗎?個老闆娘用啲韓文加少少英文同埋廣東話 意思話我哋點嘅餸太少 佢賺得唔夠多,所以前菜要加錢!講廣東話嘅員工話
服務差 老闆娘阿豬媽係間餐廳嘅敗筆 做生意唔係咁做嘅
終於見識到 原來啲差評係真㗎 !
其實都有少少懨懨地 (餐牌十年如一日 無新意)
但經過今日我以後唔會再嚟!!😠

以前都會點嘅
但其實好一般,韓牛 韓豬 無乜豬味 ,牛肉有筋。。。。
個老闆娘即刻黑面 !

然後小菜以往都係食完可以refill
我地都唔係全部小菜食晒
只係薯仔嗰碟小菜食完想refill
老闆娘竟然話每碟加$10
如果我第一次嚟,可能會以為真
講真我都冇乜食過邊間韓國餐廳前菜係要加錢refill,
我七年前開始黎呢度都係免費refill
竟然今晚同我講要加錢?
我即刻問佢幾時開始要加錢㗎?
個老闆娘用啲韓文加少少英文同埋廣東話
意思話我哋點嘅餸太少 佢賺得唔夠多,所以前菜要加錢!

講廣東話嘅員工話唔好意思
都唔知點解個老闆話今日前菜要收錢
令到佢哋好難做

其實個前菜我唔一定要食
唔係10蚊嘅問題
做生意唔係咁做嘅!恭喜你 失去了一個熟客!
成條街咁多韓國嘢 大把好食過呢間

真係咁係咁好食 又貴 個鍋好咸 個蒸蛋無味