上星期先開返晚市堂食,真係好耐冇出街食飯, 仲要只限兩人, 真係麻鬼煩. 最衰堆慶回歸群組,周圍傳染人,搞到呢鑊咁大鑊. 仲要搞到我地冇得出街食飯, 呢個仇, 我一定會記住.襯佢啱啱開返晚市,平日夜晚應該唔會太多人,食吓大渣哥先~ 平時排隊排到癲, 今日唔駛排, 仲有卡位坐,真係食得舒服~選擇困難症又出現, 痴線, 個menu勁多嘢揀。。。。 我最後揀咗扒餐, 個friend就食黑牛黑面~ 飲渣哥大檸樂。。。。 而家d食肆真係唔慌唔大檸樂喇呢期個扒餐上到嚟,痴線。。。 d薯條多到痴線, 食極都仲有。。。 最大鑊係,我唔食緊d薯條, 根本食唔到塊扒。。。 痴咗線. d薯條係粗薯條, 啱啱炸, 超好食~我揀咗野菌松露忌廉汁,d松露味好夠~ 食煤氣, 正個friend嘅黑牛黑面都話好好食~ 有水準如果下次唔駛點排隊嘅話, 會再嚟食, 但係太多人嘅話, 真係幫襯d冇咁出名嘅小店好d~ 大家要互相幫忙, 共渡時艱, 分散投資
. 最衰堆慶回歸群組,周圍傳染人,搞到呢鑊咁大鑊
. 仲要搞到我地冇得出街食飯, 呢個仇, 我一定會記住

. d薯條係粗薯條, 啱啱炸, 超好食~

我揀咗野菌松露忌廉汁,d松露味好夠~ 食煤氣, 正

個friend嘅黑牛黑面都話好好食~ 有水準

2020-08-31