2021-12-28 603 瀏覽
平時出街都好少食希臘菜 今晚聖誕節就book 左呢間黎試下✨Hummus $58好綿好滑 好香口 配埋pita bread 好好食✨Roasted eggplant $58呢個都比之前另一間中東菜嘅eggplant 啱口味啲 冇嗰種酸酸嘅味道 好味✨Chicken Souvlaki $128本來以為係包好左嘅雞卷 黎到原來係有堆雞肉 四片蕃茄 一堆洋蔥同堂仲有一啲菜 跟住我地自己舖落pita 度食 啲雞唔鞋 就咁食少咸 但夾埋其他野就啱啱好✨Aegean Sardines $98有五條小沙甸魚 成條都可以食 唔洗lur 骨 啱晒我呢啲懶人😆 加左啲檸檬 酸酸地加埋啲香草味都唔錯✨Pita Bread $32*3好軟熟 好香 配埋hummus, roasted eggplant 同chicken souvlaki 食就一流啦👍總結全部野都好食 環境氣氛都幾好 坐得舒服 服務都好好 個侍應會講佢自己叫咩名 再同你講餐牌後面有glossary人均晚餐~$300味道❤️❤️❤️❤️價錢❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️❤️環境❤️❤️❤️❤️
平時出街都好少食希臘菜 今晚聖誕節就book 左呢間黎試下

✨Hummus $58