2024-11-05 180 瀏覽
🍜啟德爆場拉麵🗾 -最近朋友話佢屋企附近 開咗間過江龍拉麵 仲幾爆場 約埋一齊試試佢😏 餐廳有一樣嘢幾特別係pet friendly 如果帶住毛孩可以坐吧枱 尤其呢啲秋涼時間都幾舒服架🍂-🐷横浜終極MAX拉麵 $118講到家系拉麵就係豚骨醬油湯 配料有海苔 叉燒 仲有比較特別嘅菠菜😍 一上菜先嚟飲啖湯 唔會嘢好重豬骨騷味 幾啱我心意😌 如果大家嚟食 我推薦嗌幼麵 幾掛湯😉 叉燒肉味夠香 直到有啲膩嘅時候 食下菠菜 成件事好balance😇-🌶️辣味噌拉麵 $98味噌拉麵係比較健康之選 有大量蔬菜🥦 湯汁比另一碗少啲 食落有少少似撈麵😯 朋友食唔到辣覺得有啲越食越辣 我就覺得幾惹味😙-🐙章魚小丸子 $48 / 🥟餃子6件 $58小丸子粒粒脹卜卜 每粒都有一片章魚 幾飽肚😌 經典日式餃子嘅餃子皮咬落煙韌 食落味道幾輕盈 一路食想嗌埋啤酒😉-📍橫濱家系町田商店九龍城啟德協調道2號AIRSIDE地下G011號舖-
🍜啟德爆場拉麵🗾
🐷横浜終極MAX拉麵 $118