2017-10-12 371 瀏覽
今次係第一次午市時間食放題,食個LUNCH要100蚊以上,感覺真係好富貴不過揀唔中食餐好,對自己好D,都係必要既任食時間好充足,中午12點可以食到晏晝三點 比起晚市時間更多,就自然可以食得更多,而且選擇都係一樣咁多落完單,梗係即係睇下甜品櫃有咩拉甜品有兩大個櫃,一個係自家製的,有泡芺、CAKE仔、布丁等等另一個就有YOGURT同埋豆腐花當中推薦既係右手邊既波波,呢粒柚子波波,出面有層水晶皮,煙煙UNUN,內部就係類似奶皇涵,有陣淡淡柚香呢到既雪米滋都高級D,除左煙UN外皮同雪糕,入面仲係流心涵有3隻味,我全部都試哂好啦,食完甜品,野食都開始上枱叫左好多壽司火炙蟹棒,好甜,肉質一絲一絲火炙海膽甜蝦,燒香左既海膽又幾惹味帶子鮮甜,都幾厚身之後黎D香口小食羊架真係好香好香,羊肉配上簡單香料燒,就已經足夠肉質好鬆軟,肥膏又少芝麻雞翼,是日食左6隻外層香脆,入面D肉又滑又嫩,仲有肉汁咖哩炒蟹,食呢樣都抵返哂每1份有半隻蟹,仲要啖啖肉,蟹蓋入面仲有蟹膏真係不得了另一樣海鮮,蜆雖然唔算好清甜,但都算大粒,無沙都係回本之作
不過揀唔中食餐好,對自己好D,都係必要既

任食時間好充足,中午12點可以食到晏晝三點
比起晚市時間更多,就自然可以食得更多,而且選擇都係一樣咁多

落完單,梗係即係睇下甜品櫃有咩拉

另一個就有YOGURT同埋豆腐花

呢到既雪米滋都高級D,除左煙UN外皮同雪糕,入面仲係流心涵
有3隻味,我全部都試哂

好啦,食完甜品,野食都開始上枱
叫左好多壽司

火炙蟹棒,好甜,肉質一絲一絲

火炙海膽甜蝦,燒香左既海膽又幾惹味

帶子鮮甜,都幾厚身

之後黎D香口小食
羊架真係好香好香,羊肉配上簡單香料燒,就已經足夠
肉質好鬆軟,肥膏又少
芝麻雞翼,是日食左6隻
外層香脆,入面D肉又滑又嫩,仲有肉汁
咖哩炒蟹,食呢樣都抵返哂
每1份有半隻蟹,仲要啖啖肉,蟹蓋入面仲有蟹膏
真係不得了
另一樣海鮮,蜆雖然唔算好清甜,但都算大粒,無沙
都係回本之作
午餐