2022-01-22 70 瀏覽
咖喱素角,傳統菠菜茸咖喱雞配印度烤餅,甜品,飲品$118爐烤香味芝士球,馬沙拉香料洋蔥蕃茄燴羊配印度烤餅,甜品,飲品$128.朋友叫咗個咖喱素角,另外就係菠菜茸咖喱雞,咖喱素角自己就冇試啦,試咗個菠菜茸咖喱雞,其實質素都唔錯個菠菜茸唔會太長未另外個雞都醃得幾好,但係可能自己麻麻哋菠菜,都係比較上鍾意食羊個咖喱羊係傳統㗎呢個味道咖喱濃香,羊唔會太騷,亦有羊嘅肉香,另外個芝士做得好好,質感比較實,有淡淡嘅奶香。另外我哋試咗蒜香烤餅同埋牛油烤餅,自己鍾意食牛油烤餅多啲,呢檔嘅烤餅我覺得如果做得再厚少少,個口感會更好😁.Cp 值及夠飽: 百幾蚊食印度菜而且有前菜主菜甜品飲品我覺得都OK,唔會太貴😬.翻啅:都好食嘅朋友話去食會再食,但自己就唔會話再特別再去食過,經過開果頭諗唔到食邊間,但想食咖喱嘅可以去試吓😉
咖喱素角,傳統菠菜茸咖喱雞配印度烤餅,甜品,飲品$118
Cp 值及夠飽: