其實而家都仲有好多樓上咖啡室,每一間都總有擁護者,自問個人都光顧過唔少同類型咖啡室,但令我會再光臨就只此一家~串燒咖啡!這里除了有得食串燒外,甜品飲品選擇都好,味道亦好好飲。呢個綜合鮮雜果茶HKD40大大杯且份量及水果都十足味道夠濃郁但又唔會好甜好酸,味道適中又有粒粒鮮雜果,口感十足賣相又突出因為下午茶關係,所以吃得不多點了個蒜蓉牛油青口HKD28/3隻,燒吊筒仔HKD18/串及燒帶子HKD38/2大粒款款好味又抵食蒜蓉牛油青口好香濃牛油及蒜香,而且新鮮吊筒仔燒得恰當,而且又唔韌,口感適中帶子新鮮又大粒,鮮甜又彈牙除了其他燒物類,生果都有得燒見幾得意,揀左個燒香蕉HKD8/條面層淋上朱古力醬,香舊被燒過,因此有一陣燒過的香氣,但香蕉仍保持口感適中唔會過腍,而且香甜見其甜品夠吸引,因此亦點了個抹茶OREO鬆餅HKD58超好食,賣相已經不錯,如果雲呢拿雪糕口味可以有其他口味選擇則更好,抹茶OREO鬆餅帶微微抹茶味及清香,而且鬆餅鬆脆適中,口感好好,又唔會好甜,十分好吃。會再來的!

這里除了有得食串燒外,甜品飲品選擇都好,味道亦好好飲。
呢個綜合鮮雜果茶HKD40
大大杯且份量及水果都十足
味道夠濃郁但又唔會好甜好酸,味道適中
又有粒粒鮮雜果,口感十足
賣相又突出
因為下午茶關係,所以吃得不多
款款好味又抵食
蒜蓉牛油青口好香濃牛油及蒜香,而且新鮮
吊筒仔燒得恰當,而且又唔韌,口感適中
帶子新鮮又大粒,鮮甜又彈牙
除了其他燒物類,生果都有得燒
見幾得意,揀左個燒香蕉HKD8/條
見其甜品夠吸引,因此亦點了個抹茶OREO鬆餅HKD58