2017-09-07 487 瀏覽
今次同家人四個人去咗食放題,其實我哋三個都唔食生嘅食物,但係又想試吓依間😂😂😂所以就表演下淨食熟點食放題😂北海道牛乳雜菜蠔牛奶味冇乜 蠔得一兩隻 成煲都冇乜味蟹粥 正,夠熱,甜,有肉唔係淨得殻壽喜燒牛幾正 湯底較淡 正路既 而且抵食 我食左三煲💓芝麻雞翼如圖所見,炸得好勁,但新鮮炸,夠調味紫薯波😂我超鐘意食,夠香口又甜甜地唔會滯, 新鮮炸出黎,熱辣辣鐵板牛柳粒Garlic味重,諗唔會un,抵食之選燒蝦有好多海鹽鋪喺面,燒得好多汁、甜甜地、海鹽配蝦好香,我地食左超過二十隻日式燉蛋正路、夠熱、偏咸、蛋嫩壽司要熟嘅話都有好多選擇,有好多炙燒嘅揀、有啲芝士既、味噌調味, 整體嘅質素唔錯。天婦羅 一口蕃薯有啲人覺得食蕃薯會好飽,但係呢個番薯真係好值得食,有好甜嘅番薯味,炸到得熱熱地特別好味 呢度係軟殻蟹牛油果卷同埋鰻魚卷,兩個都唔錯,但係鰻魚嘅調味料太鹹,所以蓋過咗本身嘅味😗整體來講,呢間餐廳環境唔錯,坐得舒服,服務都幾好。而且有好多泡芙啊和果子之類嘅任食。嘢飲方面亦都有汽水、啤酒、熱茶、果汁酒、都好多選擇。

北海道牛乳雜菜蠔
牛奶味冇乜 蠔得一兩隻 成煲都冇乜味

蟹粥
正,夠熱,甜,有肉唔係淨得殻

壽喜燒
牛幾正 湯底較淡 正路既 而且抵食 我食左三煲💓

芝麻雞翼
如圖所見,炸得好勁,但新鮮炸,夠調味

鐵板牛柳粒
Garlic味重,諗唔會un,抵食之選

燒蝦

日式燉蛋
正路、夠熱、偏咸、蛋嫩

天婦羅 一口蕃薯