2020-09-19
堅離地 7 PO Kennedy 7 PO+土耳其菜+薄餅+漢堡包🏠環境:+ 異國風情 裝修 有好多土耳其燈 係黑黑地嘅餐廳 好有feel+ 叫堅離地但係價錢 唔算好離地+ 有bar枱位同普通座位‼️ 墨西哥牛肉芝士餡餅 $98好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 呢款係我最鐘意食 兩塊好脆好脆嘅餅夾住滿滿嘅芝士同牛肉 ✅ 因為芝士同牛肉好足料 所以味道好香濃✅ 建議加埋酸忌廉 可以中和少少 芝士同牛肉嘅 油脂感‼️ 脆皮炸豬手 $128好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 極邪惡之選 肥膏都唔少 不過食豬手就係要有少少膏加肉先好食人二巡才✅ 皮好脆 整體嚟講算唔錯以洙旨l‼️ 中東雞羊各兩串燒 $148好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 雞肉串外乾身 但裏面幾juicy 肉質嫩滑汩竹入促✅ 羊肉冇乜羶味 啖唉肉 又入味 📍佐敦文苑街25-47號文輝樓地下31號舖Shop 31, G/F, Man Fai Building, 25-47 Man Yuen
堅離地 7 PO
大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
✅ 雞肉串外乾身 但裏面幾juicy 肉質嫩滑汩竹入促
✅ 羊肉冇乜羶味 啖唉肉 又入味
📍佐敦文苑街25-47號文輝樓地下31號舖
Shop 31, G/F, Man Fai Building, 25-47 Man Yuen Street, Jordan
⏰
星期一至日
11:00 - 22:00
☎️ 電話號碼 68593701
📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵