2016-12-23
做完三份project 梗係要慶祝下同女朋友食餐好,貪方便揀左呢間以為麻麻地啦,但又唔錯wo有d。識食沙拉一定要自己整,因為其他通常整定。距岀面有個沙拉吧都幾多選擇,我就食左d大路d。海草,蟹柳粟米加上沙拉醬,我覺得最好係有好多沙拉醬的係最好,因為距有日式麻醬,千島醬等9款,咩都拎翻碗翻去點其他食物都好。😍岩曬我呢d肥仔烏冬都好彈牙,同有芝麻醬,係勁濃嫁,有肚的人絕對可以試下,好夾好濃味勁正。三文魚都唔錯好新鮮,入口順滑,油脂都唔少不過就唔會腥,所以我呢d唔係好食海鮮的人都食到。食左個牛肉鍋,豆腐幾滑,呢個正常。最好係個牛肉勁肥😎,你一上枱刷兩刷就要食,如果唔係老左。入口都唔洗點咬唔會硬,好好味,所以叫左三鍋。個湯係吉記個日式濃湯的再加濃板,所以食得多有少少咸。不過飲一兩口都好正。食左個芝麻雞翼就有d失望啦今次,面頭炸粉係唔多的但同唔知點解唔係好脆,可能係油的問題同有可能翻炸,不過調味都唔差的,少許辣辣的。流心一口芝士起拉司,面頭炸粉同糯米唔厚,入面的芝士好熱同好流得岀,要小心喔,真係拉得好長,芝士味都ok香,唔錯可以試下。甜品方面可以忘記岀面個甜品櫃,個q板心太軟絕對令你一試難忘。因
甜品方面可以忘記岀面個甜品櫃,個q板心太軟絕對令你一試難忘。因為整體上勁香朱古力,一食你口同鼻都充滿朱古力味。入面勁熱同真係流,食一個一定唔夠。距係即叫即製,所以可能等得有點耐。
最後都坐得舒服同無漏單岀現,唔錯。😎