2017-06-04 268 瀏覽
約左兩個好耐無見既朋友係cwb食飯,揀左呢到。位置好方便又易搵。我8點多到,餐廳唔滿,睇黎平時都唔洗點等位。我地坐張4人台,地方算闊落。我地3個人叫左4樣嘢:一個salad, 一個意粉,一個pizza, 一個雞槌。4樣我都覺得幾好食,自己最鍾意係個pizza同雞槌。Pizza 係一個素pizza,有黑松露, garlic, 菇,薯仔,火箭菜. 個味好香好濃,但個皮我覺得太chewy.雞槌d肉好滑,炸得啱啱好,個皮好脆,味道都好,好食。Pasta 都好,只係我鍾意個粉淋多小小,但佢都係ok既。最鍾意個上面隻蛋。整爛隻蛋撈埋d蛋漿落個意粉到幾正。Salad 都ok。自己比較鍾意食火箭菜所以都唔介意成碟都係,但有朋友可能想要其他配搭就可能要揀第二款比較適合。Overall, 食物ok, 味道都係比較濃。服務方面ok, 非常正常,落單,加水,埋單都有反應,合理時間完成。價錢方面算唔錯,特別係呢區,3個人食左$540到。不過我地無叫嘢飲,淨係飲水。
4樣我都覺得幾好食,自己最鍾意係個pizza同雞槌。
雞槌d肉好滑,炸得啱啱好,個皮好脆,味道都好,好食。
Overall, 食物ok,
味道都係比較濃。
2017-06-01