(非會員)
2010-09-08 5 瀏覽
我係呢間鋪頭食過好幾次,平時同啲fd行到身水身汗刀會入泥嘆返杯原味~正~我不嬲刀中意d甜品丫,雪糕個d.....呢間d乳酪雪糕幫助腸胃消化又不含脂肪,食多d刀OK~記得第一次泥食,見到有五只乳酪味,自己又心多又想食原味,朱古力同士多啤梨味WO...就問下有冇得試食,點知呢間係有得試食仲比我試左呢三只味...滿足我願望XDDD(其他乳酪店一般刀好少比人試食=^=)呢間舖頭通常有五只味,我次次泥食刀5同味咁~我就中意原味同朱古力味..再講下呢間鋪頭,環境刀好乾淨~簡單設計但令人望起泥刀幾舒服。我同啲fd係附近行街刀會過泥食,佢地比d toppings好大方,又可以免費"支"d醬~有朱古力,士多啤梨同蔗糖醬(我覺得呢間比其他乳酪鋪頭比得鬆手~細杯刀好大杯,28蚊!~)我刀有飲過呢間既"藍苺士多梨啤乳酪飲品',見佢刀比好多藍苺同士多梨啤落去,飲落又真係幾清新。個老闆仲問我地意見,泥過幾次佢地間鋪刀不斷改善~整體泥講我覺得想消暑刀可以去呢度食~^^
正~

我最中意既原味◎∪◎
門面
OK多既TOPPINGS~
我最中意既原味◎∪◎
門面
OK多既TOPPINGS~