2018-06-10 137 瀏覽
坑口裝修後,多咗一條好似美食街及小食街,好多唔同既餐廳,咁韓國菜就當然唔少得啦聽就聽得多,知道佢係劉在錫代言,亦知道佢仲有分店係旺角,相信好多人已經慕名而試過,就等我分享下坑口呢間分店如何啦!內裡環境都裝潢華麗,滿有特色既小屋外框,色彩繽紛,令人感到溫暖和快樂~評論食物之前,我必需要先講講失望既位長話短說,我同朋友成餐飯由入位至結帳,一共用咗兩個多小時!我地要既餐有多個係重覆,因而相信並唔係因為製作需時而耽誤咗咁多時間,而係源於樓面管理及處理方式混亂我地催咗起碼5次單,頭一次話俾我地聽漏咗單,之後又有上錯菜既情況,繼而再有被告知落錯單既情況出現,我地真係好失望,從來無試過遇到一啲如此混亂既狀況!若果我地係趕時間,應該都會搞到遲大到講番食物方面,午市時間我就order咗一個芝士炒年糕拌拉麵 配柚子蜜。份量大,味道足,料都足:有兩種形狀既年糕、有一隻蛋、幾片豆皮、浦面仲有好多芝士,加上佢係鐵板咁上枱,因而食物能夠保持溫度,芝士亦會慢慢熔掉,而佢既麵並唔會因為浸住汁而變林,中意食辣又中意芝士又中意食麵既吃貨必食熱飲方面我叫咗柚子蜜,佢柚子適量 味道不太淡,加一片檸檬,叫人開胃溫暖從食物角度評

評論食物之前,我必需要先講講失望既位

從食物角度評論確實不遜色,為好評;唯管理則令人大為失望,為劣評;由於佢服務管理真係差得好離譜,攞番個平均,為一般吧。希望下次有機會食會有改善~