2020-10-12 1607 瀏覽
潮流興食得健康,站係潮流尖端既人都要去食下素打下卡😎(但其實好似興左好耐...)去到門口發現都入座率都幾高下,我入埋之後都係得返一兩張枱,睇黎都幾受歡迎!叫左個魚香茄子同咕嚕肉,價錢係包括左出面自取既野食,款式都多,有煎炸野有沙律有菜有糖水有湯仲有洛神花茶,味道都好好!(今日糖水係椰汁紫米露,好味到好似出面糖水舖咁,食左三碗)兩個主菜真心好出色,魚香茄子或者你話本身無咩肉要做得似唔難。但咕嚕肉都食到我懷疑人生!到底我食緊肉定素啊?!媽啊好亂啊~根據我同我朋友食過既經驗,都知道餐廳野食係有改良同唔係煮極都係個幾味。以呢個價錢黎計都唔hea真係好難得~呢間素菜應該會成為我既飯堂之一,極力推薦大家都去試下!

魚香茄子(新豬肉)
咕嚕肉
自取食品
魚香茄子(新豬肉)
咕嚕肉
自取食品