2015-01-05 1539 瀏覽
12月有日一早去到,e竟然有coupon派,好似係買$15蚊倒就有$2 discount~咁我黎親都係買麻薯波波ge,好似係$15,6蚊6粒咁。其實我一直都覺得A1好食d但A1朝早就冇麻薯波波,所以有時都去黎yamzaki買。好啦見有$2平,咁梗係買啦,點知比完錢個收銀仲送我一樽乳酪飲品,去超市買>$10架,好開心講返麻薯波,其實食左咁多次,都係綠茶同紅莓味最好食,朱古力味係冇咩朱古力味ge唔會再買,朱古力味食過A1就去嫌yamazaki唔捨得落朱古力,yamazaki係勝在多d味揀lor。其實佢口感真係普通,Q就唔算Q,同A1係無得比,A1放耐左係好過yamazaki放耐左 ge,雖然都係硬,但係冇yamazaki咁硬,不過如果屋企有焗爐可以焗返軟佢佢今次又係硬到石頭咁,仲有d size係一時時ge,有時大大粒,有時細細粒
咁我黎親都係買麻薯波波ge,好似係$15,6蚊6粒咁。

外賣自取
用餐優惠