2009-09-15
星期六晚同男朋友去睇完戲就去左個外表好似好靚既壽司派度食野~因為我地10點入去, 但場內都仲有人( 10:30 last order)我地2人揀左迴轉壽司個d枱黎坐!打開個餐牌, 入面d野比起其他(好味個d餐廳)都貴... 叫左三文魚壽司(ok 啦$9/2), 鮮帶子(細帶子但都$26), 炸蝦卷(凍既..難食到嘔$2x/2), 蟹子沙律(呢個都ok好味), 甜蛋壽司, 軟殼蟹手卷等等..好肚餓咁去食(成晚無食野), 但一啲都唔覺得好味~ 仲要咁貴~ 晚上又唔算好多人, 但又無人添水.. 叫佢添水就走左去俾張單你~ 因為坐迴轉枱既關係, 係度整壽司的唯一白衫男(我諗高級啲) , 不停咁望住坐隔離的2個女仔(其中一個deep v) 還在其他(共2個)黑衫男仔(人地做緊野..但佢就滋擾人) 就講個個女仔, 還在奸笑..而個d黑衫人都唔想理佢...而我男朋友話見個白衫人已經望左好耐..和always 昅野!之後開始有d樓面姐姐來通知last order, 突然.. 有位樓面姐姐在我們附近大聲用粗口鬧白衫男! (大約話..依家咪叫緊last order lor) 雖然我都覺得白衫男唔方係好人,
我地2人揀左迴轉壽司個d枱黎坐!
打開個餐牌, 入面d野比起其他(好味個d餐廳)都貴...
之後開始有d樓面姐姐來通知last order, 突然.. 有位樓面姐姐在我們附近大聲用粗口鬧白衫男! (大約話..依家咪叫緊last order lor) 雖然我都覺得白衫男唔方係好人, but 咁大聲講粗口真係好影響個間公司同埋各位俾左錢黎享受既顧客!
埋單個時, 我們都決定呢世都唔會再去呢間野度再食! 因為實在係太唔好食..同埋d員工係咁既質素..劉華都覺得: 今時今日咁既服務態度係「唔得ga」!