2011-04-03 42 瀏覽
食物太鹹,出野慢足足等咗半個鐘同朋友食完野,朋友話唔夠飽見呢間燒烤店好似好多人幫襯又未試過咪入去囉,坐低個陣已發現張檯好污糟都算啦,我個朋友order了燒物等咗20分鐘一樣野食都無上我朋友就同個樓面亞姐講話等咗好耐仲未有野食,樓面亞姐去問負責燒野既女士,個位燒野亞姐既回應催咩啫唔係入咗紙好耐之麻,催!由於我坐對住廚房既左3號檯原全聽到晒佢講d咩,心裡已經不忿,佢整係顧住燒比外賣客一d都無理過堂食客,等咗足足30分鐘,我忍唔住出聲問個燒野亞姐到底幾時先有坐向度等咗半個鐘喇,飯都食咗盒啦!跟住個亞姐唔出聲即燒野比我地,仲要燒燶條香腸,我個朋友order了一串牛舌,佢比漏咗夠膽死向爐頭燒野個窗口直叫我伸手攞起串牛舌,我心諗唔駛咁懶卦,連個碟都唔拎出黎比我,要我向窗口自己取串燒!真係唔會有下次!!
食物太鹹,出野慢足足等咗半個鐘

真係唔會有下次!!
2011-04-02
$40 (其他)