2019-09-24 2665 瀏覽
平日5點場去的 都滿左大半場 我係睇有碗話碗介紹吸引 揀左A4和牛放題 一黎好快比一碟A4同一碟海鮮仲有一碟魚生 (忘記影)都係三文魚八爪魚吞拿魚刺身 有海膽 魚生質素好一般 我的心已飛去A4 食左一轉知道自己鍾意邊款就encore 呢間店服務好好 適時黎收走碗碟 員工笑容動作都好自然 唔係為趕客已收碗碟 而叫幾多片真係跟返足比你 不多不少 亦好快送到 落左好多次單 最多唔會超過10分鐘 放題黎計食物做到咁樣真係諗唔到有咩批評真係要隔硬諗唔好既會係坐位 有d枱一張長枱咁 用板分隔就當分左枱 其實同隔離坐得好近 不過香港既食店大家都明白🤷🏼‍♀️ 而且唔係所有坐位都係咁 睇食客個日彩數飲品任飲可以去雪櫃攞 呢餐好滿足 性價比好高 過一排又再去幫襯過