2005-10-07 18 瀏覽
熱葷ok (不過蒸東星斑係我咁大個女食過最差既, 好'鞋'); 冷盤正常, 沙律算出色; 魚生類小..(不過我唔多食魚生), 新鮮程度一般; 如果鐘意食甜品既千祈唔好有奇望, 如果唔係會好失望, 連chocolate foundee 既朱古力漿都唔'瓊', 8:45pm 一串串既生果冇晒都唔refill (dinner buffet til 9:30pm)......; 西班牙菜既主題好唔掂, 奇怪, 唔好食...唯一既bonus 係有ben & jerry's 雪糕, 4 種口味- 1. New York Chunk, 2. banana 3. mint 4. vanillaBad Bad Bad ~

Bad Bad Bad ~