2018-01-28 450 瀏覽
同班fd唸住食下西班牙野,就唸起之前系大角咀有一間Tapas brew,但食左依次,以後都唔會再黎了。本身諗住打去問仲有無位,點知間餐廳個電話一直都打唔通,想book都無得book,咁唯有walk in啦 ,去到門口時,個男侍應狂禁電話。完全好似唔想招呼我地咁,佢好敷衍我地比左張台我地,張台抹都未抹過「痴粒粒」既,我只知道張台粒得泥仲勁過男侍應d髮泥,都唔知幾耐無抹過?事實上我真係唔知仲有邊個職員囉,際服又無圍群又無,地下又痴粒粒,有d骨之類既野,個男職員淨係話等等等等,仲要餐牌都未有,我心唸未搞好就唔好叫我地入黎啦,已經燥燥地,淨係識企門口禁禁禁😡😡😡。PS.另外個餐牌好粒,唔該得閒抹下佢啦叫左個炸魷魚,我簡直不能相信我隻眼,先講炸魷魚,價錢唔平,得個小小都算,話明tapas 呀嗎。但係個漿較得好差,1d上到粉炸1d見到成舊魷魚。成舊痴住,咁都出到餐,廚房隻眼有無問題?係咪太暗睇唔清楚?巴馬芝士粒,好大陣雪味,應該係擺左好耐歷史,都唔明甘都出得比客。最嬲既系西班牙海鮮飯,我地等左勁耐囉,諗住走架啦(應該系漏左單),正打算cancel時放到台面,點知出到泥勁鹹囉 。成餐飯全程侍應淨係識

最嬲既系西班牙海鮮飯,我地等左勁耐囉,諗住走架啦(應該系漏左單),正打算cancel時放到台面,點知出到泥勁鹹囉 。成餐飯全程侍應淨係識玩手機,拎住對講機吩附人做野,叫佢抹台落單又唔情願。間鋪旺又唔係又旺,野出齊左先禁得唔得吩?無下次囉