自2017年以黎 睇media訪問 已經幫襯過好多次 雖然聲稱冇味精 滑雞件 但我諗真係符合宣傳嘅只係得頭一次 每次黎到嘅黑蒜雞湯米線/椰子雞湯米線 啲雞件全部都係鞋拾拾 冇完整肉塊啲雞件 同埋成碗湯好多碎骨 椰子湯完全冇味 同個米線完全獨立咁之前試過同fd黎食叫咗翠玉瓜芝士小食 個翠玉瓜係苦嘅 淨係得芝士嗰層擺到入口 真係不了🤡 另外要highlight吓員工ss極奇惡劣嘅態度一開始搵人落單 有個30-40歲男伙記企左喺度禁電話 咁我同fd以為佢唔係幫手落單 跟住就搵左隔離個戴紅框眼鏡嘅女人幫手落單 點知個女人又指返個男人示意係個男人幫我地手落單 個男人就厲實我地示意我地嗌得餸未 去到野食黎到 我想喺個櫃筒搵筷子嘅時候 個男人又無喇喇走黎禁住我個袋 跟住話要收我地每人廿蚊服務費 嗰下真係當堂打個突之前仲有次試過嗌小食 另一個員工落錯單 野食黎度怪返我地轉頭話我地係叫黎到個樣野食 真心貼錢買難受 相信如果用同樣價錢會有更好嘅選擇 之後我都唔會貪方便幫襯呢間野 大家想食啲冇味嘅就黎喇 同埋衛生都係非常差 唔會再俾機會 bye

另外要highlight吓員工ss極奇惡劣嘅態度