2009-11-10 17 瀏覽
下午時間同男朋友去到鑽石山搵食,但由於下午茶時間, 周圍餐廳都好多人, 見到泰棧又無乜人, 姑且再試多次.見到得幾枱客, 侍應帶我地坐側邊car位, 坐低後發覺有陣臭味, 於是調枱. 同侍應講話有陣味, 想坐番落去, 佢話: 唔得喎, 要準備晚市, 最後坐另一張car位. 點左, 下午餐- 金邊粉, 豬頸肉薄餅卷. 兩杯凍咖啡. 等左一陣咖啡先到, 兩杯唔同色既咖啡, 兩杯入落去以為飲緊朱古力, 無咖啡味, 得個甜, 我懷疑泰國人係唔識沖咖啡. 跟住豬頸肉薄餅卷 - 一般. 金邊粉 - 多油 服務 - 個個都黑口黑面. 可能全舖都係中年女人, 笑容欠奉.環璄 - 總括都ok. 但除左car位, 梳化有好多污漬.價錢 - 要我比八十幾蚊食兩個唔飽既下午餐, 真係唔抵.
跟住豬頸肉薄餅卷 - 一般. 金邊粉 - 多油
環璄 - 總括都ok. 但除左car位, 梳化有好多污漬.
價錢 - 要我比八十幾蚊食兩個唔飽既下午餐, 真係唔抵.
2009-11-08