2006-11-02
見新開張咪同老公去試囉!老公未到咪自己排住隊先,排緊隊時比左個點食物既牌我,心諗唔洗咁急呀未入坐就好似想趕你快走咁,不過我都只係望有咩食,當然點食物都係睇左個有圖個menu先點啦! 排到差唔多到時,個類似經理既物體走過問人齊未,我話佢\係後面行緊過啦,佢\粒聲唔出繼續走去後面問後面0既人,有無攪錯呀,咁無禮貌都得,呢係咩服務態度呀........講返食物叫左叉燒拉麵,豬扒烏冬,煎肉腸叉燒拉麵-$38 0既價錢食一碗咁0既拉麵一都唔值,湯底多味精,叉燒又鞋又\"un\",最奇係拉麵好似公仔麵豬扒烏冬-塊豬扒炸粉厚,唔夠脆,又話烏冬好出名,我覺得口感好怪,一般好食煎肉腸-係唯一最好食既食物,緊係啦因為如果煎珍寶腸加芥辣加茄汁,咁都正得唔好食既話,我就真係要寫個服字!埋單係要自己去櫃面埋,個呀姐掛住同人吹水都未停過,我重諗住佢\會連多謝都唔講添! 價錢雖然唔係貴,但如果食呢質數既食物我寧願食大家樂好過!
講返食物叫左叉燒拉麵,豬扒烏冬,煎肉腸