2010-09-08 5 瀏覽
見openrice上咁多好評, 星期日就同屋企人去試下, 一行4人..叫左下面既野, 埋單二百幾蚊, 唔算好抵又唔係咁好食,環境仲扣晒分... 我地直頭連相都無影, 就咁扒完d飯就走, 因為環境好迫, 唔舒服, 令人唔想多逗留1) 北海道忌兼吉列豬扒飯: 汁好多, 多過d飯, 味道ok, 但最重要既豬扒唔得, 肉好實, 外面好干, 有雪味2) 鰻魚飯: 見人地話哩度係香港最好食既鰻魚飯, 食完只係覺得好口渴, 鰻魚係過得去, 無腥味, 但唔會係全香港最好....3)照燒雞扒飯: 普通野, 不過不失4) 帶子拉麵: 帶子有小許腥味5) 燒魚(唔記得係咩魚): 68蚊條魚,開左邊之後都係得我隻手掌咁大, 唔抵食, 加上比較咸

3)照燒雞扒飯: 普通野, 不過不失
4) 帶子拉麵: 帶子有小許腥味