2011-05-13 20 瀏覽
朋友推介下,去了松記,以往在深水埗工作那麼多年,都曾經來過松記,但..印象中,除了款式多之外,食物也不外如是,所以,一直都沒再來,今日去到,剛有位,唔駛等位.我叫了檸檬馬蹄露~-->>即係馬蹄露加了三塊檸檬 (綽頭嘢,仲以為係檸檬味既糖水底,失望) 我不愛太甜的食物,但..呢款糖水的味道太淡了,還好的是有檸檬吊吓味.朋友叫既(好似係...)芒果唔知乜乜??--->>一pat大粒既西米,加一pat芒果醬,一件芒果都沒有, 芒果醬的味道如何??相信唔駛我講,大家都知係乜嘢味道的了.朋友叫既綠豆沙豆腐花 --->>呢個唔知味道,因為沒問朋友.囡囡叫的香蕉紫米露 -->>紫米露味道適中,不會太漏,也不會太淡,可惜,香蕉切了出來便會發黑的, 賣相極不討好,說白一點的,便是見到都唔開胃,可惜... 我不明白為何這間糖水店會咁爆場的,味道又不外如是,坐位又迫

今日去到,剛有位,唔駛等位.

芒果醬的味道如何??相信唔駛我講,大家都知係乜嘢味道的了.

賣相極不討好,說白一點的,便是見到都唔開胃,可惜...

我不明白為何這間糖水店會咁爆場的,味道又不外如是,坐位又迫,侍應態度又惡劣,叫極都冇人睬您的,

即使回應您後,仍然都唔過來,以個人而言,實在找不到再來的借口.

2011-04-14
$23.00 (宵夜)