2016-11-19 451 瀏覽
星期六放假當然遲啲起身,諗住係中環揾間café食啲嘢,但又想食甜品,見呢間野幾多好評啲相又靚就黎試下,點知失望而回⋯⋯兩個人share左一個all day breakfast 同一個crêpe...外觀幾好,啱曬一眾相機食先人士,但食物質素同價錢不成正比,首先breakfast: 香腸、鴨胸、菜都只係普通貨,份量不大Crêpe: 大厚,感覺唔係新鮮整,似係現成買就咁加啲生果,但士多啤梨新鮮直得一讚(但要食生果唔洗咁食啦)咖啡餐飲都要加錢,而它不是好喝。。。我地飲左flat white & mocha,flat white淡又唔香,而mocha唔熱,入一間Café 當然對咖啡有啲要求,佢比好多coffee shop都要差⋯⋯Overall 雖然服務好,但食物選擇不多,質素不高,冇乜intension 再去

外觀幾好,啱曬一眾相機食先人士,但食物質素同價錢不成正比,