2011-08-12 4 瀏覽
諗住同老公慶祝生日, 所以早排團購左coupon去呢度食下日本野 ($198/位 + 原價收費加一), 結果真係超後悔入面環境普普通通啦. 不過一入到去已經覺得奇, 餐期時間得小貓幾隻, 冷冷清清總係有原因 --- 1. 頭盤的壽司同魚生質素中下, 事旦某間外帶壽司的質素都可能好過佢2. 除左頭盤魚生外, 其他放題任叫的食物全部都係熟食, 熟食都算啦, 選擇少又普通3. d 食物水準認真麻麻!! 求其去樓下任何一間餐廳都好過佢! 叫左吉烈豬扒, 炸到又燶又硬又無肉汁, 為左唔想浪費食物gum折墮, 於是我地決定咬左d 燶皮去照食, 結果d 燶皮多到差不多填滿左佢地俾我地用黎裝垃圾的 jar! 咬到我地牙骹都攰埋! 仲有d 咩野豆腐呀, 燒帶子, 漢堡扒呀, 燒雞肉呀, 羊扒呀, 味道質素超~~~~普通; 好食少少的牛肉卷超細舊...佢樣樣野都係俾好少同細細件, 唯獨係燶豬扒就大大舊, 到底咩意思 ?? 個團購仲聲稱原價$3xx, 我諗$3xx係另一個course黎ge ! 但係就算而家收$198, 我都覺得完全唔值lor ! 俾$(198+36.8=)234/位 仲有大把選擇好過佢

咬到我地牙骹都攰埋!
??

個團購仲聲稱原價$3xx, 我諗$3xx係另一個course黎ge ! 但係就算而家收$198, 我都覺得完全唔值lor ! 俾$(198+36.8=)234/位 仲有大把選擇好過佢多多聲!

不過最後都係要讚下佢d 服務~ 只要我寧轉下個頭, 又或者隻手舉起到一半左右, 就會立即有 侍應飛撲埋黎, 只有呢樣值得讚下
2011-08-11
慶祝紀念