2013-08-23 196 瀏覽
今日同2 friends去食lunch, 13:10分去到,9秒9落order喇,點知等到13:30分先上齊D野。待應無笑容,反應慢,動作更慢,一開始以為個小姐第一日返工架姐,但另一個呀姐都係咁慢,斯斯然cat walk咁,無返2-3個鐘free time都唔建議大家去食。各人落左個lunch set,個煙3文魚長通粉勁多cream,唔好食,得20分鐘食飯時間剩下,已經差不多直接吞咁上下架喇,食到一半,D cream已經好似出水咁,越來越稀。朋友叫左個跟餐熱latte,上面有疑似拉花,但更似拉花失敗,塗改返咁,一jar不規則的線,問朋友taste如何,她說: "咪latte 囉,可以點姐?!" 另一個朋友叫左個korean 豆腐湯+ 珍珠米,連對韓式鋼筷子都無。食物整體味道真係below average,雖說cafe比人感覺casual D,但無水準,求其,同home-cosy relax是不同的。cafe是做生意的,應有基本的客戶服務吧?!雖是神話fans開的,但店內的歌則侵襲了別的歌,對於一些不是神話的fans客人無得益,亦不會因為透過這店而了解神話的魅力。食得太趕,沒有相片。

食得太趕,沒有相片。
2013-08-23