2008-06-22 9 瀏覽
16號o個晚同2位朋友仔.. 一行3人去左金田"食晚飯我個FD一早就去到等位, 我諗等左差唔多1個鐘先有位囉有位la, 我同我個friend唔係企個門旁邊等位嘛.. 佢叫到no.咁我地聽到都即刻行埋去la, o個個人話我地行得慢去= ="佢只係叫左我地個號碼2次就下一個no. 囉!!! 個男人仲要態度麻麻地話我地..入到去, D food list好似好少款咁, 得1個page就無了(我平時食開教育路某間日本料理店)點左以下既食物:細蟹子沙拉 -> 幾好味三文魚刺身/8片 -> 夠厚肉, 之不過我覺得算貴三文魚腩/5片 -> 都唔好食既, 咬落去都唔夠三文魚滑口好食 甜蝦 x 5 -> 夠大, 唔係平時d細蝦仔帶子 -> 我本人覺得麻麻好食咋.........加州卷 x 6 -> 我地嫌佢大太件, 飯仲多過D料 三文魚壽司 x 6 -> 好食蟹子壽司 x 2 -> 麻麻好食囉...印象中, 好似叫左呢D食物我自己食完既評語係, 金田D野麻麻好食.. 又貴又唔抵食.. 又無乜款選擇, 同埋坐得比較迫一D.. 附近好食+抵食過
16號o個晚同2位朋友仔.. 一行3人去左金田"食晚飯
我個FD一早就去到等位, 我諗等左差唔多1個鐘先有位囉

(我平時食開教育路某間日本料理店)

點左以下既食物:
細蟹子沙拉 -> 幾好味
三文魚刺身/8片 -> 夠厚肉, 之不過我覺得算貴

甜蝦 x 5 -> 夠大, 唔係平時d細蝦仔
帶子 -> 我本人覺得麻麻好食咋.........
加州卷 x 6 -> 我地嫌佢大太件, 飯仲多過D料

三文魚壽司 x 6 -> 好食
蟹子壽司 x 2 -> 麻麻好食囉...

印象中, 好似叫左呢D食物

又無乜款選擇, 同埋坐得比較迫一D..
附近好食+抵食過佢既仲有好多間..
所以我自己下次唔會再黎呢到食囉..

呢到唯1個好處就係, 唔駛加一收費!
三文魚壽司好似好短
$$110 (晚餐)