2023-03-03 134 瀏覽
❤️原來咁好食,唔怪得知佢會有咁多間分店啦🤣,近排我爹哋媽咪成日嘈住都話要去食相馬,佢哋話因為近排睇到社交平台有人介紹佢哋啲火鍋好正,而且食物種類繁多👅❤️我喺OpenRice諗住預約餐廳嘅時候發現原來佢哋有幾間分店,都算幾大規模嘅日式放題火鍋餐廳,我見評論都幾多舔舔脷👅所以應該好放心🤣❤️不過淨係分店我都揀咗好耐睇咗好多環境嘅圖片先決定,因為想屋企人坐得舒服🤣,你哋知啦有陣時老人家真係特別麻煩🤣❤️我自己嘅欣賞佢哋嘅炸物拼盤‼️ total大約叫咗2-3round,令我最深刻嘅就係佢個網紋炸春卷,口感一流。外脆內軟非常香口。❤️海鮮拼盤都唔差‼️有個款海鮮可以選擇,最Basic嘅就有青口、蝦同埋蜆,我見隔籬枱仲有叫到琵琶蝦。❤️肉類方面我自己比較鍾意食佢哋嘅優質豚肉,因為食落去真係好重豬🐷味,平時出去食嘅豬肉片冇咁濃郁‼️