嚟香港一定要飲呢杯黃皮金蛋檸檬茶,每一次過嚟度玩梗系都要嚟幫襯呢間鋪頭,飲過好多次嘞,返屋企之後都會對佢嘅味道一直念念不忘。味道依然系可以保持住水準,系我中意嘅味道。滿滿一杯嘅黃皮果肉,黃皮遇上檸檬碰撞出唔同嘅味道,簡直就係天作之合,錫量一啲都唔會酸澀,酸酸甜甜哋好清爽解耨。飲每一啖都覺得好幸福,飲哂都可以食果肉,太滿足咗!鐘意食黃皮嘅朋友一定都會中意呢一杯嘅。行街使飲嘅爆打檸檬茶,絕對唔少得呢間鋪頭!!唔怪之得大家嚟香港都鐘意飲呢杯嚟香港一定要飲呢杯黃皮金蛋檸檬茶,每一次過嚟度玩梗系都要嚟幫襯呢間鋪頭,飲過好多次嘞,返屋企之後都會對佢嘅味道一直念念不忘。味道依然系可以保持住水準,系我中意嘅味道。滿滿一杯嘅黃皮果肉,黃皮遇上檸檬碰撞出唔同嘅味道,簡直就係天作之合,錫量一啲都唔會酸澀,酸酸甜甜哋好清爽解耨。飲每一啖都覺得好幸福,飲哂都可以食果肉,太滿足咗!鐘意食黃皮嘅朋友一定都會中意呢一杯嘅。行街使飲嘅爆打檸檬茶,絕對唔少得呢間鋪頭!!

行街使飲嘅爆打檸檬茶,絕對唔少得呢間鋪頭!!