2018-12-08 828 瀏覽
🇭🇰#香港捐窿捐罅記 instagram: foodkiller_dk其實對比沾麵🍜我比較中意食拉麵 因為我幾中意飲麵個湯底 而沾麵成日個湯底都飲唔到 一係唔夠熱 一係就過咸 就算加左水都飲唔到🙂 不過我個fd 話想食 所以就帶左佢去一間比較出名既去食🙂-我尼d重口味既人 就叫左個特濃豬骨🐽湯底🍜 我個fd就叫左個普通豬骨🐽湯底 🙂 個湯同麵一上到 我就試一試個湯🍜先 一試就知hi野 唔熱🔥既 最多只是微暖😩 咁我緊係拿拿淋食la🤣 麵條正常 我叫左軟 佢都做到 👍 蛋🥚都有溏心既 不過可以再做好d 再溏心d🙂 個叉燒就幾正🤤 夠厚 唔會好似一籣咁薄😬 而且都幾肥 我個人就覺得幾好食🙂 但個湯就係一個敗北 佢特濃就真係幾濃 但係真係得個咸字 再加上佢本身只是微暖 所以愈食愈唔好味🤷🏻♂️下次都係食返拉麵🍜😂-🎈銅鑼灣伊榮街9號欣榮商業大廈地下1號舖-平均傷害:$100好味值:5.5/10-
🎈銅鑼灣伊榮街9號欣榮商業大廈地下1號舖
平均傷害:$100