(非會員)
2008-01-05 10 瀏覽
當我攞住張餐單問,我想食二人餐但如果唔食牛肉,可唔可以轉其他野食,有個類似經理既女人答我:個套餐fixed咗唔可以轉,如果係咁妳不如散叫仲好喇!(佢個語氣係令到我好反感叫做gigi長頭髮束馬尾)我就話唔該晒,之後行咗去第二度,用對講機對d下屬呼呼渴渴,一陣又話d野放得唔好,一陣又話做咩兩個企係度唔做野,話是話都唔係太多人,邊有野俾佢地做呢?哩個女人就得把聲,勁討厭!!!不過你"落搭" 後佢0地就話知你-- 叫d 店員埋0黎佢0地會扮睇你唔到, 埋到0黎的落單女店員會眼啤啤, service 0野女店員雞手鴨腳, 叫佢幫你埋單的女店員就無0左回事, 等了5 分鐘發覺唔對路, 結果要yaap 過另一個店員再埋多次!見佢食物同service 質素都咁唔得, 一毫子tips 都無俾到. 唉, 早知唔去食啦!