2023-03-30
平時食到中伏餐廳都係一笑而過,最多無下次呢間真係垃圾到嬲嬲地要特登開個帳戶上嚟比負評四眼長毛店員無禮貌又黑面,好似入嚟食飯好似係得罪左佢咁。咁可能睇到以上嘅大家會話服務呢啲野好主觀嘅,香港食飯真係冇乜預期店員係有好有服務好有禮貌,但係都唔使一副欠咗佢嘅咀臉嘅,OK講埋啲食物先嗰塊所謂嘅M5澳洲和牛扒唔好玩啦,乾身到以為係豬扒,Pepper Lunch嗰塊牛扒都好食過佢,冇影過相可以睇返其他留言有相睇。可以揀嘅嘢食種類非常之少,牛肋條唔靚唔完整,牛舌又薄身,一口牛超細粒,全部牛都係雪到無牛味,點燒都係又硬又鞋,有食豬有食牛但無肉味到我都唔係好分得出有咩分別,墨魚仔未燒都細細粒,燒完就你諗吓點樣搵返出嚟啦咁都有少少讚下先公道嘅,有玻璃樽裝汽水出面真係少見嘅,比目魚OK嘅幾好食全場最好食唯一推薦應該係炸薯角,好脆新鮮炸起係估唔到嘅(我建議可以店舖轉型向呢類發展)雖然四眼店員好西可能間鋪係佢㗎喇我唔知呀,但係反而執枱阿姐真係好有禮貌,又主動話幫我哋換燒肉板抵讚!
呢間真係垃圾到嬲嬲地要特登開個帳戶上嚟比負評
四眼長毛店員無禮貌又黑面,好似入嚟食飯好似係得罪左佢咁。