2009-10-15
openrice十大人氣榜榜上有名, 米一心試下囉, 我已經一早book左位啦去到到等, 米去行去先囉, 10分鐘左右個服務員叫我5分鐘內要到, 我地米飛返黎囉, 到左又話未埋好單, 又要等多10分鐘...咁做咩要限人5分鐘要出現喎, 得人趕餐死, 不過門口個服務員都好有禮貌...算啦~1. 海鮮濃湯烏冬 - 湯好咸無海鮮味, 海鮮除左隻蝦係莓既之外都算足料, 不過唔好食就幣囉~2. 豬手豬骨湯烏冬 - d湯都係好咸, 隻豬手竟然出奇地好食3. 鯖魚燒 - 無特別, 同超級市場買果d差唔多...即係一般貨色4. 七味粉雞翼 - 全靠七味粉吊味, 咁即係一支七味粉就可以有咁既效果, 自己整試下都得~5. 芝士玉子燒 - 芝士少唔夠味, 玉子老, 兩者配埋一齊係幾差既效果~如果佢既"烏冬"同"海鮮濃湯"係鎮店名菜, 咁我就覺得不值一試囉~