2007-08-17
哇,甘多喊既呢度。同事生日前夕,一行三人試食呢度拉麵,因為生日個位係"拉麵之人"食物黑椒豚肉拉麵-豚肉軟硬適中,食到好輕微既黑椒味,唔辣。湯底唔錯,岩岩好,唔喊唔淡。個麵唔係好好食,但係一定唔係難得囉!豬軟骨拉麵-朋友話豬軟骨好稔好入味。不過得個兩粒少左囉。湯底都覺得ok幾好。照燒雞扒拉麵-拉麵人話雞扒ok,D雞幾稔。湯底都幾好,有味囉,唔係太濃,岩口味。Sushi - 套餐有sushi,分別有一粒蝦suhui+三粒maki一致裁定:唔係好食,賣相0分,苦命蝦sushui綠茶-幾好呀,好香玄米味。凍檸茶-唔好味服務-唔係彬彬有禮,但係唔係黑口黑面。應該唔夠人做到踢洒腳先得黎甘慢囉。D麵都等得幾耐下咖,好彩唔使打卡,如果唔係一個鐘邊得夠時間呀!環境-起甘open既地方食野預左無私隱。Reception同座位係近左D囉。當起food court食就會舒服D咖啦!有人serve 既food court囉四十幾一個套餐,有餐飲有麵有sushi.ok啦,算係甘啦。city super仲貴啦,四十幾無野飲咖!
哇,甘多喊既呢度。

食物
一致裁定:唔係好食,賣相0分,苦命蝦sushui
綠茶-幾好呀,好香玄米味。
凍檸茶-唔好味