2009-09-17
同一個好耐無見既朋友出去食飯, 我地2個都未食過呢間, 就去睇下咩環境啦!!去到攞位, 個女仔都好好, 好客氣 (我已經一個星期前 book 位咖喇)!! 入到去仲驚, 2個女仔 serve 我地, 可能因為我個 friend 啦!! 不過, 果陣都係 6:50 左右, 無咩人, 不過 7:00 真係開始多人喇!!跟住都無咩特別, 附近都有幾個人開 cake, 佢地都好好咁同人影相, 真係唔覺得服務唔好囉!!食物方面, 我都唔係好記得食左咩, 因為我叫個 friend 話事, 始終我覺得出去食飯都係比男仔話事好d!!但係個蜆 pasta 好好食 (由其係塊 cake, 唔知咩味, 不過真係唔錯), 個蝦 (唔知咩名)都好好食, 至於個 salad 就唔使講啦, good!! 不過我個 friend 就覺得酸左小小!! 我 ok 喎!!無影相, 不過 overall 係好既!! 但係..好似貴左小小!!