2024-09-23
🤍今次介紹既就系來自屯門 ✨📜 小胖台灣麵 (屯門)📍 屯門屯門鄉事會路2A號愛定商場(H.A.N.D.S) A區1樓A122號舖🌟Feedback🌟麻辣鴨血寛粉 + 珍珠烏龍奶茶 $78皮蛋醬滷肉香蔥乾拌麵配雞排 + 鴨屎香手打檸檬茶 $73大腸麵線 $36位於屯門安定邨台灣料理,近近地唔使飛台灣都食到~麻辣鴨血麻辣程度非常正😍鴨血份量超多而且非常入味👍🏻不過闊粉同我想像中有啲出入闊度只係河粉咁😂期望佢再闊啲😂😂至於皮蛋醬滷肉都同想像中有少少唔同🙈平時食開嗰啲皮蛋醬會已經碎同埋撈開咗直接可以拌面🤍今次分開咗就需要自己處理~飲品方面,係用外賣包裝.但夠在選擇多夠地道又夠台灣🎈🫶🏻另外仲有個大腸麵線,大腸份量都幾多,仲有好香嘅配料👍🏻-KS評分- 🌟5分最高🌟🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️⭐️🏵味道指數:👅👅👅🏵抵食指數:💰💰💰🏵回訪指數:❤️❤️❤️#美食推介 #屯門美食 #foodhk #hkfoodie #美食分享 #hkfood #食好西 #吃貨 #hkfoodig #hkfoodlover #食評 #foodiekek屯門 #foodiehk #foodieshk #hkfoodies #f
📜 小胖台灣麵 (屯門)
🌟Feedback🌟
🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
🏵味道指數:👅👅👅
🏵抵食指數:💰💰💰
🏵回訪指數:❤️❤️❤️
#美食推介 #屯門美食 #foodhk #hkfoodie #美食分享 #hkfood #食好西 #吃貨 #hkfoodig #hkfoodlover #食評 #foodiekek屯門 #foodiehk #foodieshk #hkfoodies #foodpics #852food #相機食先 #香港美食指南 #hkfoodblog #一路食一路post #屯門餐廳 #香港美食