依間嘢, 食物係可以既, 服務可以用可怕黎形容, 我好少見一間店既服務, 可以衰到咁.佢門口擺晒枱, 個個位都入得去, 我地成班人見窿就捐, 佢個店長物體, 黑晒面, 大喝叫我地入門口入.門口? 佢指住個細門口仔, 叫我地係果度入. OK. 好.你自己開餐廳, 亂擺枱, 違返食環署條例, 成間舖中門大開, 唔俾人入, 好好好.坐底, 點嘢食, 我朋友口渴, 想叫杯嘢飲住點, 黑面神話唔得, 要一次過落單.真係搞笑. 咁既舖頭都有. 唔可以飲嘢落單?食食吓嘢, 又係D類似問題, 隔黎枱個人講晒粗口問候店長全家. A... 有效喎, 個店長變晒態度, 好好喎. 原來怕惡, 牛高馬大怕惡, 真奇怪也.講番食, 嘢食冇問題, 芝士撈丁, 賣$49, 好食. 但係Cost of good sold只有大約5%, 佢地除咗態度差之外, 都識賺錢.其他燒烤, 唔差, 都幾好食, 唔係話好好, 係都OK好. 元貝冇辦法再細隻, 因為已經超細. 千其唔好叫.豬肉串, ROI太低, 唔好叫.燒茄子好食, 但被迫連皮食.金針菇可以.墨魚滑唔係好似墨魚滑, 但OK.雞翼幾好食.其他嘢都OK.如果你前世未比人鬧

門口? 佢指住個細門口仔, 叫我地係果度入. OK. 好.

真係搞笑. 咁既舖頭都有. 唔可以飲嘢落單?

豬肉串, ROI太低, 唔好叫.

燒茄子好食, 但被迫連皮食.

金針菇可以.

墨魚滑唔係好似墨魚滑, 但OK.

雞翼幾好食.

其他嘢都OK.

如果你前世未比人鬧過, 或者有被虐狂, 又或者想玩role play試吓做狗, 一定要去食, 否則可免. 其實, 爛仔可以做泊車, 點解要做餐廳呢?