2022-09-28 306 瀏覽
呢間小店既咸豬手幾出名,一般都要預訂,walk in咁岩問到仲有咸豬手,於是dinner就食佢😊慢煮原隻德國咸豬手$169必食推薦👍🏻大大隻豬手外層脆卜卜,食落夠晒咸香入味🤤連皮連肉一齊食,口感又脆又煙韌富,點埋個醬令味道更加豐富,醬汁同豬手既味道好夾,而且令口感濕潤d,食落無咁乾。薯條同翠肉瓜兩樣配菜都唔差,薯條上仲有紫菜粉,幾鮮味,翠肉瓜加上少少黑椒粒,食落更香。份量足夠2-3人分享。黑松露意粉$83松露味略嫌唔夠香濃,蘑菇同蝦都無乜味,味道普通。忌廉汁蟹棒肉意粉$83蟹棒肉比較少,無乜鮮味,但有好重既洋蔥味,可能本人麻麻洋蔥🧅覺得味道一般😅夏威夷pizza$79Pizza size略細,大概一個手掌🖐️size,不過都足料,有好多菠蘿、煙肉同芝士,味道普通。椰菜花餐湯+$20餐湯食落好香椰菜花味,食真d好似仲有d薯仔味,飲落一粒粒既口感,味道唔錯。職員服務態度好好,好關心客人需要☺️用餐過程幾舒服,只係地方比較淺窄,堂食空間唔多。

慢煮原隻德國咸豬手$169

黑松露意粉$83
松露味略嫌唔夠香濃,蘑菇同蝦都無乜味,味道普通。

忌廉汁蟹棒肉意粉$83

夏威夷pizza$79