呢間蘇媽蘇媽已經save咗好耐,行完山肚仔餓去咗食個下午茶😂 可惜肉骨茶可以選擇嘅部位嘅唔多,我地今次就冇食到喇😌 要填飽個肚就嗌咗碗叻沙同薄餅食😛 叻沙味道唔錯,都有陣鮮味同濃濃嘅香葉味,但係食食下好辣🤣 記得一定要落蝦醬,香好多!薄餅就一般啦,係酥餅個隻,勝在好酥脆😆 咖喱入面有豆蓉都ok嘅,唔係唔好食但係有其他選擇就唔會嗌啦🙈我係超耐冇食咖央多,所以貪心地加咗半份😋 超 好 味 呢 🤩 多士唔係超薄好脆個種,咬落仲有麵包嘅texture👍🏽 咖央醬嘅甜度我覺得可以,有微微嘅椰香味,唔係得死甜🤤 嘢飲嗌馬來西亞拉茶實冇死,味道似茶走😍 佢用咗揀奶,所以一開始飲落有啲甜,但之後又接受到😌 非常香滑,一定要飲呀💕▫️檳城亞參叻沙 (米線) $46▪️話知你啦薄餅配咖喱 $40▫️椰香咖央多士 (半份) +$13

▫️檳城亞參叻沙 (米線) $46
▪️話知你啦薄餅配咖喱 $40