2008-08-30 23 瀏覽
經過朗豪坊, 唔想食麥記就去左食MOS BURGER~~ 都好耐冇再食喇~ 又見到有個新產品 "咖喱熱狗", 一向愛食咖喱既我梗係要入去試下啦~ 哈哈~~是日兩個人食, 食左以下既野: 咖喱熱狗: 一條長長既腸仔, 係脆皮既, 加上日本式既又辛又甜既咖喱汁同埋洋蔥, 真係好好味~ D洋蔥既配合可以帶出到咖喱既香味~ 真係好好食!! 推薦~!! 元氣漢堡: 一塊肉, 蕃茄, 生菜及千島醬製成, 雖然材料普通, 但千島醬真係好味~ 同塊牛肉好配~ 而且塊肉好正, 口感同味道都十分好~ 可以一試既漢堡!!! 炸蝦塊: 因為冇mos chicken, 唯有食厘塊蝦~ 厘包蝦得幾塊, 但係非一般既炸蝦~ 唔會多炸粉, 口感都唔錯~ 亦有少少蝦味~ 不過仍有進步空間~ 因為炸雞好食D~ 薯條: 好肥, 大條過M記~ 所以好味~~ MOS BURGER有新產品真係好事, 下次要試埋個辛味熱狗~ 好似都好好食緊~ 我會繼續去食~~~~

是日兩個人食, 食左以下既野:
D洋蔥既配合可以帶出到咖喱既香味~ 真係好好食!!
推薦~!!
炸蝦塊: 因為冇mos chicken, 唯有食厘塊蝦~

薯條: 好肥, 大條過M記~ 所以好味~~

好似都好好食緊~ 我會繼續去食~~~~
咖喱熱狗
元氣漢堡