2021-10-16 341 瀏覽
比起最初開業嘅時候而家多咗有套餐..抵食咗好多..佢哋嘅特色係魚生飯無用醋..喺食用好用嘅時候先再加入調味醋啫喱…第一次食會覺得幾新鮮幾特別但其實個人覺得呢個步驟有啲多餘因為要額外落醋又再點豉油同埋Wasabi好累呀😂😂😂而且啫喱好難平均地點落飯到..變左有啲飯好淡味😳而且啫喱不足以成碗飯用…吞拿魚魚蓉正常..海膽都正常..無特別..炸雞炸得幾好食👍🏻沙律超大碟豆腐有成4大塊..但下面得一種生菜🥬..話說額外加既隻糖心蛋好好食..係凍上的坐bar店幾有風味..我鍾意餐廳嘅小擺設有日本嘅味道!餐廳而家要叫套餐先會附上一杯茶而且冇得添茶…..另外店員既服務態度有啲差…因為入門口嘅時候驟眼望到好似有AE卡優惠..坐低之後就問店員係咪同信用卡有合作優惠…店員直接話叫「果個要行返出門口掃qr code睇」連稍為簡介/解釋都無😂其實呢expect店員會知道係咩推廣..簡介下..如果真係要出返門口掃qr code登記可以講聲唔好意思優惠得門口個位置可以掃qr code…其實有promotion 應該係想藉此多啲人幫襯..餐廳應該多點準備會好啲咁我影低左同大家share下🤗AE卡優惠..即場登記後去合

咁我影低左同大家share下🤗AE卡優惠..即場登記後去合作商店每簽賬$50就即回贈$25…直接未找數就會statement 見到credit
大家食set就好抵!