2025-06-22 259 瀏覽
環境簡潔明亮,四處都揾到可愛嘅貓貓裝飾!最新岀左水果夏祭,清新又特色嘅菜式!👉🏻薄切三文魚配蜜柑香梨 共八件三文魚,口感柔滑,配蜜柑嘅酸甜同清脆清甜嘅香梨,增添果香,感覺輕盈! 👉🏻香煎鳳梨鴨胸配熱情果香蕉醬及芥末薯蓉 共六件鴨胸,同菠蘿梅花間竹咁擺盤,鴨胸豐腴,配菠蘿嘅酸甜,嫩滑多汁!熱情果香蕉醬就帶有熱帶水果嘅果香!芥末薯蓉都幾有驚喜,微辛奶香增添層次! 👉🏻辣味帆立貝壽司塔可一定要食呢度嘅壽司塔可,肥美帆立貝刺身加上辣醬,勁惹味,但又不失本身嘅鮮味,口感豐富!👉🏻長腳蟹棒牛油果蟹籽壽司塔可 蟹棒好鮮甜,牛油果好creamy,仲有蟹籽嘅爆破口感,脆脆嘅海苔塔可,配有芝麻醬,提升日式風味!👉🏻紅肉火龍果桃桃西柚氣泡飲 賣相靚,好有動感,氣泡清爽口感,甜度低,果香自然!👉🏻菠蘿青瓜迷迭香氣泡飲 菠蘿嘅熱帶甜味加上青瓜嘅清新,氣泡輕盈,青瓜片增加口感,夏日消暑一流!👉🏻肉桂牛油烤蘋果配雲呢拿雪糕 整個蘋果造型,內餡係雲呢拿雪糕,肉桂焦糖醬好暖香,蘋果軟而不爛,雪糕奶滑!

👉🏻薄切三文魚配蜜柑香梨

👉🏻香煎鳳梨鴨胸配熱情果香蕉醬及芥末薯蓉

👉🏻辣味帆立貝壽司塔可

👉🏻長腳蟹棒牛油果蟹籽壽司塔可

👉🏻紅肉火龍果桃桃西柚氣泡飲
賣相靚,好有動感,氣泡清爽口感,甜度低,果香自然!

👉🏻菠蘿青瓜迷迭香氣泡飲

👉🏻肉桂牛油烤蘋果配雲呢拿雪糕