2017-10-08
今日約左兩個老死去街,行過雅蘭,見到呢間西餐廳多嘢食又幾吸引,所以入去試吓好唔好食上到二樓,我同我兩位朋友都覺得好驚喜, 原來佢係同和民同一個集團, 估唔到日式嘅和民都可以開西餐廳,哈哈打開Menu其實都幾多選擇,我同我兩個朋友都係揀啲大路嘢, 帶咗佢哋出名嘅Pizza、意粉、沙律、同埋後加左啲薯條。呢間野啲價錢真係一啲都唔貴,差不多成個Menu都係跟套餐計,都只不過係幾十蚊呢個照燒雞肉和風沙律真係推介, 前菜食佢真係超惹味,啲沙律菜好鮮甜,啲醬汁撈落去甜甜酸酸好開胃,仲有估唔到照燒雞扒撈落個沙律度都可以咁夾呢個扁意粉簡直係我至愛! 成個扁意粉好Creamy, 入面啲煙肉唔係平時出面啲餐廳一片片薄切個隻,而係超有口感既煙肉!再黎一個pizza,薄薄地脆卜卜,好好味!跟餐+$10有薯條,略嫌少咗啲, 多番少少就更好同場加映熱啡一杯, 本來係日式餐廳嗌咖啡冇乜期望,但飲落又幾香濃,好味!
再黎一個pizza,薄薄地脆卜卜,好好味!
跟餐+$10有薯條,略嫌少咗啲, 多番少少就更好