2009-02-08 11 瀏覽
好耐都無叫過甜心外賣,仲記得之前佢地嘅豬骨湯底出前一丁都ok!今日下午再叫嚟食吓!等左都唔記得幾耐la,可能今日假期比較多單,我可以理解!不過,係送錯左喎!唔係我叫嘅嘢!我即時打電話去,而老闆話,"唔好郁d嘢,陣間個靚妹會嚟收番,調番啱!"無幾耐個女仔嚟到,但係我將個膠袋已經剪爛左,所以我亦好識做地問隔離攞左個袋比佢裝番走,但係佢不但無幫手,而且仲係度照下我塊鏡,照下自己對鞋,唔係呱!我都唔理咁多,連埋成袋,袋落個新嘅膠袋度,點知佢叫我拎番個爛袋出嚟,再袋好佢!而佢就繼續照鏡,我先無佢咁好氣吖,我即時話"呢d嘢好似係你做喎!"跟住佢話"咁唔洗la!就咁袋la!走左之後,無幾耐佢再調番正我碗麵返嚟啦!不過,打開睇見都已經唔想食,梗係la!攪左咁耐,咩麵都發成一pat la!點食吖!其實係咪應該要換過新嘅比d客呢!