(非會員)
2007-08-27 0 瀏覽
呢排食晏都係食Pizza呀意粉呀, 好悶呀! 週末來到Megabox本先想上樓上中餐果層食餐中式兼想食d炒飯之類(廣東人嘛!), 俾一個亞嬋一句話: “咪即係糯米卷?”跟住留意左呢間Sora. 望望個Menu其他野, 好似幾特別, 所以無去食炒飯, 留左o係呢到食佢地入面係“飯”o既烤包卷.食左咁多餐“芝士”Pizza“芝士”意粉, 無揀果款芝士吞拿魚, 揀左烤雞果隻, 又幾好味喎, 食得出有提子粒粒提子味, 雞味一般咁啦OK o既, 個人覺得如果d雞燒“Lung”d仲好, 個樣都幾得意, 咬落去….好味!!! 塊皮好煙韌但又唔會漿住漿住扯唔甩咁, 總之, 好味道! 之後食多個Caesar沙律, 都OK呀!心諗, 如果趕時間, 拎住舊烤包一路行一路食都可以喎, 好過成日食QQ Rice, 我諗女仔會幾鍾意.為左平衡返, 要左杯梅酒飲品, 一於“飲”…其實甜甜地酸酸地酒味唔濃, 又OK喎!有機會行開德福, 行埋過來呢度食野都OK!

有機會行開德福, 行埋過來呢度食野都OK!