2021-06-23
家中長輩同女友慶生我都成日係ig 見佢賣哂廣告睇落真係幾打卡able 環境黎講個水晶燈同別出心裁既門係幾有特色既 不過坐就好逼 問佢有冇多張椅放野都話無服務黎講唔係好掂水都唔比杯,問完佢拎 全晚都無幫我地加過水。問佢關於OpenRice 的優惠係完全回答唔到。甜品上錯。甜品的內容上得唔岩,同佢講完之後完全無理我地。我覺得佢配置上想做到好grand 好打卡able ,不過service 其實都係最基本亦都可以講最重要既野黎。講番野食先叫左5個set 前菜既鵝肝涷,好creamy 亦有鵝肝味,浸過酒既青提都吸引,不過可能我無飲開酒 覺得酒味太勁。另外個鯛魚刺身個魚味好出,淡得黎好香魚味,我比較中意魚呢個前菜。湯黎講我自己幾中意,未食過咁脆既包!呢點真係要讚讚主菜就魚,牛,豬都有食魚黎講我唔太識欣賞,覺得無咩特別至於個豬,我就覺得普通咁,女朋友就話覺得好嫩好juicy 鵝肝牛就係我既主食,我覺得好普通,轉角食果啲鐵板牛好食好多。至於甜品就叫左腸蛋,美女野獸同雪糕蛋糕甜品可以話係佢地既特色黎 都有幾分期待腸蛋我個人黎講係幾中意既個腸仔食左又酸又甜又creamy 個蛋我就麻麻雪糕蛋糕黎講無特色但
我都成日係ig 見佢賣哂廣告
睇落真係幾打卡able
服務黎講唔係好掂
講番野食先
叫左5個set
湯黎講我自己幾中意,未食過咁脆既包!呢點真係要讚讚
主菜就魚,牛,豬都有食
魚黎講我唔太識欣賞,覺得無咩特別
至於個豬,我就覺得普通咁,女朋友就話覺得好嫩好juicy
至於甜品就叫左腸蛋,美女野獸同雪糕蛋糕
甜品可以話係佢地既特色黎 都有幾分期待
埋單5人2398,人均就四百幾
你問佢係唔係好貴呢?我又未覺得好貴
但食完之後真心覺得佢唔值
因為我番到屋企果頭重買左盒爭鮮食
總結黎講,呢間店有特色亦有Gimmick
不過環境舒適度,飽肚度,食物好食度同服務水平遠離佢價錢應有的水平。